Announcement:

Hello and welcome to Aquafadas Answers, the community forum for our digital publishing tools. Here you’ll find answers to common questions about our platform and software, as well as inspiration from fellow designers and developers.

Have a question or a great idea? Search the forum above or submit a new post!

By Matthieu Kopp
CTO
@aquaticmatt
0
Fixed
Marc Beckersjürgen 2 years ago in Content Publication • updated by Manuel Brossard (Support Manager) 7 months ago 6
The required format for both images is square (512x512 and 1024x1024), however, most magazine covers are not.
When submitting a PNG with a transparent background, the transparent area is rendered black in the kiosk frontend. Is this intended? How could we add a cover preview that is not square?



0
Under review
David V 2 years ago in Content Creation / InDesign Authoring • updated by Jerome [Aquafadas] 2 years ago 1

I try the way described on the documentation's description on §10.27, but i don't find the option...

I'm using Indesign CC 2014 on Windows7.

Thx.

0
Answered
Colpisa 2 years ago in Distribution & Marketing • updated by Jerome [Aquafadas] 2 years ago 2
Good afternoon,

We are an Aquafadas user and we don’t know the reason, but our APP Autoclub RACE has disappeared of the Ipad. It’s empty and there are no previous issues.

Our Developer’s license are right and we downloaded the upgrade of XCODE (version 7), but we don’t know if we have to do any other step, because after the upgrade, we have not received any other instruction (there was a problem with previous infected versions of XCODE and Apple recommended to us to upgrade by mail the last version)

Thank you very much for your help.

Kind regards,
Rodrigo
0
Under review
MerceR 2 years ago in Distribution & Marketing • updated by anonymous 2 years ago 1
Hello,
I need to put Push in spanish language. This is possible?
Also, I can set-up subscriptions & Push in a App for the App Store (non Newsstand)?
0
Under review
Ester Crisanti 2 years ago in Content Publication / AppFactory // Next Gen App • updated 2 years ago 7
Hello,
I have just created my Elegant Kiosk. I can see it on my ipad and ios simulator. The title already exist and I can see it in Cloud Connect.
Unfortunately I'm not able to load in my kiosk. So i I don't see the title in my kiosk (neither on my ipad neither on ios simulator).
Could you give me some advice to solve this problem?
Thanks
Ester Crisanti
0
Answered
DRP 2 years ago in Content Creation / InDesign Authoring • updated by Jerome [Aquafadas] 2 years ago 3
When I add audio buttons (hotspots) to my publication a grey bar with the length and seconds appears and makes the slide ugly , can we remove this. Thank you
0
Under review
Ramirez Aurelio Ernesto 1 year ago in Content Creation / InDesign Authoring • updated by Jerome [Aquafadas] 1 year ago 6

0
Under review
Jacques Martin 2 years ago in Content Creation / InDesign Authoring • updated by Col 2 years ago 5
Hello.
Is there a way to crossfade the sound when you go to a new article ? to a new page ?
0
Under review
Mike Lohrman 3 years ago in Content Creation / InDesign Authoring • updated by anonymous 2 years ago 6
When I'm done watching a full-screen movie or slideshow, and click Done, the page returns to the top of the page instead of where the user was on the page. We have tall pages and it's making it tough because a user has to scroll back down after viewing anything fullscreen. This didn't happen before so I assume it cropped up on a more recent version of the software. Is this expected functionality or a bug?
0
Answered
Pit America 1 year ago in Content Creation / InDesign Authoring • updated by Kevin MARHIC (Support Tech) 1 year ago 5

hi, i use indesign 5.5 and 6. the aquafadas connect app is the latest from downloads. when i open the project panel in indesign and choose "work offline" and then like to create a new project with the "+" i get an error like "error panel". i re download the conect app, reinstall the indesign authoring via the conect app. delete all plug ins in \indesign\plugins and reinstall. but still the same error. using 10.11.3 el capitan. See Screenshot.

Answer

Hello,


Have you tried logging in at least once before using the "work offline" option?


Best regards,

Kevin

Aquafadas Support